Ferie med madoplevelser

En smag af smil og solskin

Naturen på Bornholm har gennem alle tider fascineret og tiltrukket kunstnere. Også kreative sjæle udi gastronomien har sat et solidt aftryk i på Bornholm.

Bornholm har adskillige restauranter af høj klasse og er et skatkammer af gode lokale råvarer og kvalitetsprodukter.

Tag på madrejse og oplev en verden af smag og perfektioneret kokkekunst.

Sol over Gudhjem

Sol over Gudhjem er et klassisk stykke smørrebrød med røget sild og æggeblomme.

Gudhjem er en af de smukkeste byer på Bornholm.

I juni måned lægger Gudhjem kulisse til den årlige kokkekonkurrence: Sol over Gudhjem.

Besøg Bornholm og oplev Sol over Gudhjem, hvor Danmarks bedste kokke dyster om at skabe gastronomiske mesterværker af de bedste bornholmske råvarer. Vi hjælper gerne med opholdet.

Spis ude

At spise godt forbinder mange med en god ferie.
Du kan med fordel tilkøbe besøg på nogle af øens bedste restauranter, når du booker din rejse gennem Places Bornholm.

Vestkyst med velsmag - 4 NætterLæs mere 

Vestkyst med velsmag - 4 Nætter

Vestkyst med velsmag

Bo 4 nætter på Hotel Herold, men betal for kun 3. I denne pakke medfølger en frokost med ølsmagning i populære Restaurant Bryghuset i Svaneke og et besøg på Bornholms Kunstmuseum ved Helligdoms Klipperne i Gudhjem. Nyd hotellet gode beliggenhed med udsigt over Hasle Havn og solnedgang over Østersøen. I området findes flere af Bornholms naturattraktioner, bl.a. Jons Kapel, Blåskindsdalen og Vang Granitbrud.

Pakken indeholder

  • 4 nætter i dobbeltværelse på Hotel Herold
  • 1 gratis overnatning er inkluderet i pakken
  • 4 x morgenmad
  • Entré til Bornholms Kunstmuseum
  • Frokost med ølsmagning på Restaurant Bryghuset

Priser

Pakken kan bookes med valgfri ankomst alle hverdage i perioden 15/3-26/6 & 20/8-20/12 2022.
PRIS: dkk 1.515 pr. person. 

Bemærk

Priser er angivet pr. person ved 2 personer.

Der er mulighed for tilkøb af drop-in yoga på Balka Strand alle hverdage 8.30-9.30. 

Alle pakkerejser kan tilpasses jeres behov, f.eks. anden varighed, andet hotel eller andre oplevelser. Har I spørgsmål eller ønsker til ændringer af pakkerejsen, start gerne med at skrive til os på. info@placesbornholm.com

Pakkerejsen indeholder ikke transport til Bornholm. Flybilletter til DAT booker vi gerne til en fordelagtig pris.

Vestkyst med velsmag - 4 Nætter

Bestil Pakke

Madglæde i Sandkås - 6 NætterLæs mere 

Madglæde i Sandkås - 6 Nætter

Madglæde i Sandkås

Få 6 nætter på Hotel Friheden i Sandkås, beliggende ud til den Nordbornholmske kyst. Alle værelserne er smagfuldt indrettet og har balkon med udendørsmøbler, hvorfra man kan nyde den skønne udsigt over Østersøen. I denne pakke kan du se frem til to gode madoplevelser; havets glæder på Nordbornholms Røgeri i Allinge og frokost med ølsmagning af godt bornholmsk øl i Svaneke. Glæd dig til et besøg i Bornholms Kunstmuseum, som ligger tæt ved Helligdoms Klipperne i Gudhjem.

Pakken indeholder 

  • 6 nætter i dobbeltværelse på Hotel Friheden
  • 6 x morgenmad
  • Fiskebuffet på Nordbornholms Røgeri
  • Frokost med ølsmagning på Restaurant Bryghuset
  • Bornholms Kunstmuseum

Priser

Pakken kan bookes med valgfri ankomst i perioden 1/4- 9/10 2022

LAVESTE PRIS dkk 3.589 pr. person. Ankomst: 1/4 -9/5

HØJESTE PRIS dkk 4.339 pr. person. Ankomst: 4/7-9/8

Bemærk

Priser er angivet pr. person ved 2 personer.

Alle pakkerejser kan tilpasses jeres behov, f.eks. anden varighed, andet hotel eller andre oplevelser. Har I spørgsmål eller ønsker til ændringer af pakkerejsen, start gerne med at skrive til os på info@placesbornholm.com

Pakkerejsen indeholder ikke transport til Bornholm. Flybilletter til DAT booker vi gerne til en fordelagtig pris.

Madglæde i Sandkås - 6 Nætter

Bestil Pakke

Få lækre mad-oplevelser på din rejse til Bornholm

Bornholm er ikke uden grund en populær feriedestination, når sommerferien skal bookes eller hverdagens stress og jag skal dulmes med en miniferie væk fra det hele. Med sin helt unikke natur, et væld af historiske seværdigheder og attraktioner, de mange hyggelige byer med rig mulighed for at nyde bylivet og de små nostalgiske fiskerlejer, du finder langs kysten, byder Bornholm på en lang række oplevelser.  Men Bornholm er også kendt for sine lækre råvarer, der danner grundlag for et hav af forskellige mad-oplevelser, du kan få, hvis du rejser til øen, der har flere gode og velrenommerede restauranter, som absolut er et besøg værd. 

Planlægger du en rejse til Bornholm med fokus på blandt andet mad-oplevelser, så findes der flere forskellige muligheder for at opleve smagen af Bornholm. Ønsker du dig den ultimative gourmet-oplevelse når du rejser til hele Danmarks klippeø, så kommer du ikke udenom restauranten “Kadeau”, der med sin beliggenhed umiddelbart syd for Pedersker serverer nordisk mad og sågar har fået en anerkendende Michelinstjerne for deres gastronomiske udfoldelser. Og der findes flere restauranter på Bornholm, der serverer gourmet-oplevelser ad libitum, som eksempelvis Restaurant Nordlandet ved Allinge og Stammerhalle Badehotel nær ved Gudhjem, der med et solidt fokus på lokale råvarer virkelig kan tilbyde dig smagen af Bornholm. 

Rejs til Bornholm og nyd naturen, bliv bjergtaget af historiens vingesus og lad dine smagsløg forføre af de veltillavede og smagfyldte, lokale råvarer, der kan give dig en uforglemmelig gourmet-oplevelse. 

Mmm, Bornholm 

Verden fik for alvor øjnene op for Bornholm som en særdeles attraktiv rejse-destination for madører, da New York Times i 2017 bragte en artikel om øens store og brede udvalg af alt fra lakrids produceret af Johan Bülow over de lækre og økologiske delikatesser lavet af havtorn fra gårdbutikken Høstet til den ægte og autentiske smag af Bornholm, der serveres på tallerken hos Gudhjem Røgeri, ligesom den gode gourmet-oplevelse på restaurant “Kadeau” heller ikke blev overset.  

På Bornholm finder du virkelig et bredt udvalg af forskelligartede oplevelser, der kan gøre din ferie på øen uforglemmelig, hvad enten du tager familie eller venner med eller du er på en singlerejse. Bornholm er nemlig også et oplagt feriemål, når du rejser alene eller sammen med andre, du ikke kender endnu. Her finder du eksempelvis plads til fordybelse på vandreture i den særegne natur, og øens mange muligheder for selskabelige restaurantbesøg og spændende kulturelle seværdigheder, danner den perfekte ramme for en indholdsrig singlerejse.