BOOK DIN FERIE PÅ BORNHOLM

Søg på et bestemt objektnummer

Skræddersyede pakkerejser til Bornholm

Hvis du pakker kufferten, så klarer vi resten

På Bornholm står oplevelserne i kø for at blive sanset. Her er smukke, hvide sandstrande og en unik og særpræget natur, der rummer hele skandinavien i et lille stykke Danmark midt i Østersøen.

Hos os har du mulighed for selv at sammensætte dit bornholmske eventyr eller du kan vælge at lade os skræddersy en feriepakke for dig, der tilgodeser netop det du ønsker at opleve på Bornholm.

Vi kan således arrangere både fly, overnatninger og oplevelser, så rammerne for din ferie på øen bliver nøjagtig, som du ønsker dig. Det er både nemt og tidsbesparende at lade Places Bornholm skræddersy din feriepakke

Læs mere

Jeg vil på ferie!

Ring eller send mail

Alsidige og autentiske ferieoplevelser for singler, par og familier

Er du single, og ønsker du at udforske Bornholm på egen hånd? Eller trænger I til en ferie i romantisk tosomhed, hvor der er kælet for hver enkelt detalje på jeres tur? Eller er Bornholm destinationen for jeres næste familieferie, hvor både mor, far og børns interesser og forventninger skal indfries?

I vores bornholmske univers af autentiske ferieoplevelser a la carte har du således selv mulighed for at tilrettelægge en helt personlig rejse til Bornholm, ligesom vi gerne stiller vores store viden om og mange års erfaring på øen til din rådighed, og således skræddersyr en helt unik feriepakke kun til dig. Hos os tilbyder vi skræddersyede feriepakker til både singler, par og familier, der imødekommer de særskilte interesseområder og unikke behov hos hver enkelt af målgrupperne, og dermed skaber en helt personlig ramme for din næste ferie til Bornholm.

Hvadenten du ønsker en afslappende ferie, hvor rolige ture i den unikke bornholmske natur skal være omdrejningspunktet eller du ønsker et actionpræget program fyldt til randen med fede outdoor-eventyr og sjove aktiviteter, så kan du trygt lade vores store viden om det bornholmske ferieliv komme dig tilgode på din næste rejse. Ønsker du selv ønsker at tilrettelægge din ferie på Bornholm er også det både nemt og enkelt, da du på vores hjemmeside både finder inspiration til de mange aktiviteter, seværdigheder og attraktioner rundt om på Bornholm, ligesom du naturligvis også finder et hav af forskellige overnatningsmuligheder, der passer netop til dig.

Bestil en skræddersyet feriepakke hos os eller tilrettelæg din rejse selv og lad vores kærlighed til Bornholm skinne igennem dit næste besøg på klippeøen.

Places Bornholm skræddersyr den perfekte ferie til dig

Drømmer du om skønne feriedage på Bornholm, hvor de praktiske rammer er nøje tilrettelagt inden din ankomst, så du blot kan læne dig tilbage og nyde udsigten til en skøn ferie på Bornholm? Så er mulighederne for at få unikke og særlige ferieoplevelser med dig hjem i kufferten mange og alsidige med en skræddersyet feriepakke fra Places Bornholm.

Det eneste du skal gøre er at sende dine specifikke ønsker til os, så tager vi hånd om din næste ferie til solskinsøen.

Vi ses til skønne feriedage på Bornholm!