BOOK DIN FERIE PÅ BORNHOLM

Søg på et bestemt objektnummer

Om Places Bornholm

Velkommen til Places Bornholm

Vi har siden 2006 budt titusindvis af glade feriegæster velkommen til vores allesammens solskinsø - Bornholm. 

Places Bornholm består af nogle af kræfterne bag den nu tidligere Bornholmtours.
I 2021 valgte vi i Bornholmtours at sælge sommerhusudlejningsdelen fra, men at videreføre rejsebureauet i navnet Places Bornholm. Vi har valgt at fokusere på ferie med ophold i hotel og feriepark.

Hos Places Bornholm mener vi forsat, at Bornholm har uendelig meget at byde på, og vi glæder os stadig hver gang, vi får besøg fra alle steder i Danmark og resten af verden.

Rejsebureau på bornholmsk

Med mere en 15 år i rygsækken, er vi blevet specialister i at sammensætte unikke ferieophold til vores gæster, og i kraft af vores store brancheerfaring, måske de bedste på det bornholmske marked. 

Det er vigtigt for os, at vores gæster har det godt før, under og efter deres ophold. Vi sætter gerne himmel og hav i bevægelse, for at alle får en skøn ferie, og måske får lyst til at besøge os igen en anden gang.

Vi er Bornholm

Places Bornholm en 100% lokalforankret virksomhed. Bornholm er vores hjemmebane, det gælder vores virksomhed og alle vores ansatte, som bor og arbejder på øen. Foruden salg af pakkerejser på hele Bornholm, ejer og driver vi Hotel Blomme's Place i Snogebæk.

Places Bornholm er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden.