Gavekort

At forære et gavekort, som kan bruges til en solskinsferie på Bornholm, er en dejlig måde at glæde andre på. Det vil med garanti gøre modtager glad i låget.

Følg disse 3 enkle punkter.

  1. Klik på dette link
  2. Udfyld/send oplysninger
  3. Overfør beløb til: Danske Bank, regnr. 3409, kontonr. 340913344930. Anfør navn på gavegiver samt ordet "Gavekort".

Bum! Så udsteder vi et gavekort fra Places Bornholm, som vi sender til dig som giver, med mindre du angiver en anden modtageradresse i forbindelse med bestillingen.

Skab glæde med et rejsegavekort til Bornholm

De fleste kender sikkert frustrationen over at skulle finde den perfekte gave til kvinden, manden eller parret, der intet ønsker sig, og heller ikke synes at mangle noget som helst. Sidder du med overvejelser om, hvad du skal forære en særlig person i gave, kan vi hos Places Bornholm være behjælpelige. Hos os er det nemlig både let og enkelt købe et rejsegavekort til ferieoplevelser på Bornholm - en overraskende og helt unik gave, hvor særegne naturoplevelser, skønne smagfulde besøg på hyggelige restauranter, fordybelse i øens historiske og kulturelle liv og aktive feriedage på cykel, kajak eller på gåben venter på at skabe varige ferieminder. 

Bestil et rejsegavekort til Bornholm allerede i dag, og glæd dig til at overraske en særlig person med autentiske ferieoplevelser og bornholmsk ferieliv a la carte.

Giv autentiske ferieoplevelser og bornholmsk ferieliv a la carte

De autentiske ferieoplevelser og det bornholmske ferieliv, som er noget helt særligt, venter nemlig blot på at blive udforsket og oplevet, når du køber et rejsegavekort hos Places Bornholm.

Der er rigtig mange muligheder for at tilrettelægge den helt perfekte ferie, når du vælger at købe et rejsegavekort hos os, og dermed vælger Bornholm som feriedestination. På Bornholm finder du altid mangefacetterede oplevelsesmuligheder, der tilgodeser de flestes ønsker og behov for en god ferie, og nemt indfries med vores rejsegavekort. Her er der både mulighed for at dase på de smukke, hvide sandstrande og tage mountainbiken med, og gøre ferien på Bornholm til en aktiv og hæsblæsende outdooroplevelse, der sent glemmes. Eller kunne det måske være noget at støve golfkøllerne af og samtidig smage sig frem i det uudtømmelige spisekammer af egnsretter og specialiteter? Til de historieinteresserede og til dem, hvis hjerte brænder for kunst og kultur, er Bornholm også en perle. Øen byder nemlig på en lang række seværdigheder og attraktioner, hvor både kunst, kultur og historie er omdrejningspunkter for mange timer fordybelse og betragtninger. Børn er også altid mere end velkommen på Bornholm, og på øen findes der en lang række forskellige aktiviteter, der tilgodeser netop denne aldersgruppe.

Når du vælger at give et rejsegavekort til Bornholm, åbner der sig altså en lang række muligheder for unikke ferieoplevelser, der nemt tilpasses den enkeltes behov. Det samme gør sig gældende, når der skal vælges overnatningsmuligheder. Her er der nemlig mulighed for at vælge både ferielejligheder, hoteller og hostels rundt omkring på øen til at danne udgangspunktet for en skøn og uforglemmelig ferie på Bornholm.

Giv forventningens glæde og varige ferieminder til en du holder af. Bornholm er den helt perfekte gave til alle.

Køb rejsegavekort hos Places Bornholm

Det er nemt og enkelt at bestille et rejsegavekort hos Places Bornholm. Det kræver nemlig blot tre enkle trin, og du er klar til at glæde en du holde af med en helt særlig og unik gave, der uden tvivl vil vække glæde og skabe gode minder hos modtageren.

Har du spørgsmål vedrørende køb af rejsegavekort hos Places Bornholm, er du naturligvis altid velkommen til at rette telefonisk eller skriftlig henvendelse til os. Hvis du gerne vil undgå ventetid i forbindelse med din henvendelse, kan du med fordel kontakte os på mail, så kontakter vi dig hurtigst muligt, og sørger for at du kan give en gave, der vil skabe glæde.