BOOK DIN FERIE PÅ BORNHOLM

Søg på et bestemt objektnummer

Nexø

Oplev Bornholms charme på hostel i Nexø

Bornholm byder velkommen til storslåede naturoplevelser, lader dig mærke historiens vingesus og gæste øens mange hyggelige byer. Solskinsøen har virkelig meget at byde på, og vælger du eksempelvis at holde din ferie på hostel i Nexø venter de store oplevelser og de hyggelige stunder lige om hjørnet.

Nexø er med sine 3700 indbyggere Bornholms næststørste by, og her finder du udover charmerende byliv med skønne overnatningsmuligheder på hostel endvidere flere gode butikker og hyggelige spisesteder. Nexø byder på mange seværdigheder og attraktioner til såvel den aktive som den kulturinteresserede feriegæst, og der er således flere forskellige oplevelser i vente, når du gæster Nexø.

Læs mere

Nexø er nice - 4 NætterLæs mere 

Nexø er nice - 4 Nætter

Nexø er nice

Bo 4 nætter på Nexø Hostel men betal for kun 3. I denne gode pakkerejse medfølger desuden leje af to cykler. Nexø Hostel har fine fælles faciliteter - bl.a. dejligt haveanlæg, nyistandsatte fælleskøkkener med TV & spiseplads. Gå-afstand til Nexø centrum. Cykelafstand til mange gode naturoplevelser.

Pakken indeholder 

  • 4 nætter i dobbeltværelse med eget bad externt på Nexø Hostel
  • 1 gratis overnatning er inkluderet i pakken
  • 4 x morgenmad
  • Egne cykler til frit brug

Priser

Pakken kan bookes med valgfri ankomst i perioden 15/3-9/6 & 4/9-31/12 2022

PRIS dkk 1.699 pr. person. 

Bemærk

Priser er angivet pr. person ved 2 personer.

Alle pakkerejser kan tilpasses jeres behov, f.eks. anden varighed, andet hotel eller andre oplevelser. Har I spørgsmål eller ønsker til ændringer af pakkerejsen, start gerne med at skrive til os på info@placesbornholm.com

Pakkerejsen indeholder ikke transport til Bornholm. Flybilletter til DAT booker vi gerne til en fordelagtig pris.

Nexø er nice - 4 Nætter

Bestil Pakke

Historiske oplevelser i Nexø

I Nexøs ældste bygning, der er opført tilbage i 1796, kan du besøge Nexø Museum, og udforske byens historie, hvor fiskeriet særligt i 1970erne og 1980erne har spillet en væsentlig rolle, men også de særlige bornholmske forhold under besættelsen og det historiske, sovjetiske bombardement af byen, der fandt sted d. 7. Maj 1945 kan du sætte dig nærmere ind i her. 

Bor du på hostel i Nexø kan du også opleve den bornholmske jernbanes historie på byens DBJ Museum, hvor øens 68-årige jernbanehistorie udfoldes, ligesom du i Nexø kan besøge forfatteren Martin Andersen Nexøs barndomshjem. Martin Andersen Nexøs mindestuer viser historien om forfatteren bag de store litterære værker “Pelle Erobreren” og “Ditte Menneskebarn”, og du kan ved brug af din mobiltelefon høre skuespiller Pelle Hvenegaard fortælle om Andersens Nexøs barndom og litteratur på en vandrerute rundt i Nexø.

Med et ophold på hostel i Nexø har du rig mulighed for at opleve interessante brudstykker af Bornholms spændende historie. 

Nyd den skønne bornholmske natur med et ophold på hotel ved Nexø

Bornholm er fyldt til randen med autentiske ferieoplevelser til den aktive feriegæst, og på den smukke danske ø er der foruden kulturelle og historiske seværdigheder også rig mulighed for aktiviteter og oplevelser i den smukke natur, når du bor på hotel eller feriepark nær ved Nexø. Et sådant ophold lader sig nemlig nemt forene med unikke og bjergtagende naturoplevelser, der gør din ferie til et minde, du sent vil glemme.

Tre kilometer nordvest for Nexø ligger det smukke natur- og skovområde Paradisbakkerne, der med sit stærkt kuperede terræn blandt andet udgør spændende og alsidig vandre- og mountainbike-ruter. Paradisbakkerne er også et geologisk interessant område, da sprækkedale, vandreblokke og skurestriber fortæller deres helt egen historie om den sidste istid. I Paradisbakkerne finder du også Bornholms største rokkesten, der med sine imponerende 35 tons er netop en vandreblok, der kom hertil her under den sidste istid. Ved et besøg i Paradisbakkerne kan du endvidere opleve borgruinen Gammelborg, der er en af syv Bornholmske borgruiner. 

Bor du i Nexø er en af Europas bedste sandstrande, der strækker over 30 km. bestemt også et besøg værd. Sandet du finder på Dueodde strand er nemlig så finkornet, at det har været brugt i timeglas, og vandet er klart og rent med mange revler. Stranden er et oplagt udflugtsmål, hvis du er på familieferie i feriepark, ligesom du også finder forskellige aktiviteter målrettet de yngste i Nexø. Her kan I blandt andet besøge sommerfugleparken eller legeland Værftet på Nexø havn.

Bornholmsk ferieliv a la carte

Der er virkelig mange gode oplevelser at vælge imellem, hvis du booker et hotelværelse i nærheden af Nexø. Du vil opleve en livlig handelsby, hvor der er rigtig mange og gode shoppingmuligheder, og udbuddet af unikt kunsthåndværk er stort, da en del kunsthåndværkere har værksted i og omkring Nexø. Der er også rig mulighed for at få en lækker frokost eller en god middag. Byen har flere forskellige spisesteder, og byens historiske status som fiskerby skinner også igennem på flere af restauranternes menukort. 

I Nexø finder du altid et hav af forskellige begivenheder og events hele året rundt, der kan være med til at gøre dit hotel-ophold til noget helt særligt. I Nexø kan du om sommeren blandt andet opleve Østersø Jazzfestival, mens du om vinteren i november og december kan komme i rigtig julestemning ved at besøge Bornholms julemarked. Bornholms kulturuge og Bornholm craft weeks er nogle af de andre spændende events, du kan opleve i Nexø.