Årsdale

Autentisk, bornholmsk stemning - bo på hotel nær Aarsdale

I Aarsdale bliver du mødt af autentisk, bornholmsk stemning, og bor du på hotel nær ved eller et andet sted på øen, er byen absolut et besøg værd. Aarsdale er et fiskerleje beliggende på Bornholms østkyst, der huser 330 indbyggere, og byen har gennem mange år været et af øens største fiskersamfund. I Aarsdale kan du sætte tempoet ned, og lade dig rive med af den bornholmske feriestemning, når den er bedst. 

I forbindelse med dit hotelophold på Bornholm har du med et besøg i Aarsdale mulighed for at opleve den autentiske, maritime stemning, der er kendetegnende for det lille østbornholmske fiskerleje. Aarsdale er i særdeleshed populær blandt lystsejlere og trollingfiskere, der tager ophold i byens havn, der blev anlagt i 1869, og siden er blevet udbygget flere gange. Med et ophold på hotel nær Aarsdale har du også mulighed for at besøge det lokale silderøgeri, besøge byens kirke Sct. Ibs kirke, ligesom du kan se byens kendte vartegn, den gamle, velbevarede hollændermølle, der siden 1887 trofast har budt sine gæster velkommen til byen. 

Hvis du ønsker at opleve den autentiske, maritime stemning, så giv dig selv muligheden for at besøge Aarsdale, når du er på hotelophold på Bornholm. 

Læs mere

Book et hotelværelse og nyd roen i Aarsdale

Har du booket et hotelværelse i en af de nærliggende byer, så er du ikke langt fra at kunne nyde den rolige stemning, der kendetegner Aarsdale. Er du blevet sulten eller tørstig findes der i og i nærheden af byen flere muligheder for at få stillet sulten og slukket tørsten.

Aarsdale Silderøgeri og restaurant er bestemt et besøg værd, hvis du gæster byen i forbindelse med dit hotelophold. Røgeriets stolte traditioner går hele tre generationer tilbage, og her har man siden 1900-tallet røget den ægte Bornholmersild. En tradition, der stadig med stolthed holdes i hævd på stedet. Besøger du Aarsdale Silderøgeri, kan du enten vælge at nyde bornholmske delikatesser på stedets indendørs og udendørs faciliteter, ligesom der også findes et flot udvalg af røgede specialiteter, du kan nyde på dit hotelværelse.  Røgeriet tilbyder også vacuumering, hvis du ønsker at bringer de røgede lækkerier med dig hjem fra din ferie. 

I Aarsdale har det kendte danske bryggeri Mikkeller også åbnet en bar og restaurant, der i et tidligere og nu renoveret ishus er at finde på Aarsdale strand. Baren holder åbent fra 1. juni til slutningen af september, og her kan du slukke tørsten i 15 forskellige øl fra fad, vin og snaps, ligesom du også kan købe både slush ice og sodavand på stedet. Køkkenet serverer fire forskellige burgere med tilbehør, så her finder du noget, der vil tiltale de fleste aldersgrupper. Mikkeller arrangerer i øvrigt en årlig havne- og ølfestival, der bestemt er et besøg værd.

Besøg Aarsdale på din ferie, og få oplevelser, du sent vil glemme.  

Aktiv ferie i hotel nær Aarsdale

I Aarsdale finder du også aktive og naturskønne oplevelser, og byen er også et oplagt udflugtsmål, hvis du eksempelvis er på familieferie i en feriepark, og I ønsker at begive jer ud i den særegne, bornholmske natur. Et par kilometer vest for Aarsdale finder du det smukke natur- og skovområde Paradisbakkerne, der blandt andet huser en af Bornholms tre rokkesten, ligesom du her også kan se resterne af Gamleborg, som er en af øens berømte ringborge. I Paradisbakkerne vil du opleve et kuperet klippeområde med et mønster af sprækkedale, der er opstået i forbindelse med den seneste istid, og stedet er i det hele taget et spændende, geologisk område, hvor du kan nærstudere netop sprækkedale, vandreblokke og skurestriber. 

Har du besluttet dig for at holde en aktiv ferie med ophold i et hotel, findes der flere spændende vandreruter, der går gennem området omkring Aarsdale. Har du lyst til at vandre på Hølyngstien, som er en rute der strækker sig over 67 kilometer tværs over øen, går ruten blandt andet gennem Paradisbakkerne nær Aarsdale, og et visit i det lille fiskerleje er en oplagt mulighed for at få noget at spise og drikke på turen. Den noget kortere rute Kyststien, der følger den østbornholmske kystlinje, går også gennem Aarsdale.

Mulighederne er mange på Bornholm. Besøg Danmarks solskinsø, og få ferieoplevelser der passer til dig.