Dejlige Bornholm

Oplev dejlige Bornholm på hotel

Længes du efter at holde en aktiv ferie med din familie, eller ønsker du at fordybe dig i et af Danmarks mest interessante områder både historisk, geologisk og kulturelt, så har du med et besøg på enten hotel eller feriepark på Bornholm mulighed for at holde en ferie, der er afstemt til netop dine forventninger, så du kan tage uforglemmelige ferieminder og lidt solskin med dig hjem fra hele Danmarks klippeø. Foruden at være den plet i kongeriget med flest solskinstimer, har Bornholm nemlig et rigt udbud af både seværdigheder og attraktioner, du kan udforske - om du vælger at tage på et afslappende hotelophold, opleve hele øen med overnatninger på forskellige hostels eller nyde det gode liv med familie eller venner i et hostel eller vandrehjem.

Bornholm har det hele og lidt mere til. Oplev Bornholms skønne natur med smukke hvide sandstrande, som den ved Dueodde, der strækker sig så langt øjet rækker og indbyder til dovne feriedage, eller prøv kræfter med en af rokkestenene i Paradisbakkerne, Rutsker Højlyng eller Almindingen - en oplevelse, du ikke finder mage til andre steder i landet. Lad dig tryllebinde af historiens vingesus i øens mange borgruiner eller besøg en af øens rundkirker i Østerlars, Olsker, Nylars og Nyker, der også er karakteristiske for dejlige Bornholm. ¨

Bornholmsk ferieliv a la carte

Hvert år besøger 600.000 personer den danske klippeø, og her finder de en bred vifte af forskelligartede seværdigheder og attraktioner, der favner bredt. På Bornholm finder du således et stort antal hoteller, hostels og andre overnatningsmuligheder. Så er du på hotelferie eller ophold i en feriepark på Bornholm, venter der dig både unikke og alsidige oplevelser à la carte.

På Bornholm kan du besøge øens mange hyggelige byer, hvor du kan indlogere dig på enten hotel eller hostel og nyde de mange muligheder for shopping, hvor særligt keramik er en eftertragtet handelsvare, ligesom du kan få stillet både tørsten og sulten på en af de mange restauranter, caféer og andre spisesteder, du finder rundt om på øen. Ved Østersømark Strand sydøst for Aakirkeby finder du blandt andet øens eneste restaurant, Kadeau Bornholm, der er blevet tildelt 1 michelin stjerne. Har du mere lyst til en kold øl, kan du i det hyggelige fiskerleje Aarsdale besøge det anerkendte bryggeri Mikkellers Bar og Restaurant. Hvad enten du har lyst til at kaste dig over den klassiske ret “Sol over Gudhjem”, eller smagsløgene stikker i en anden retning, så kan du - når du bor på hotel eller hostel på Bornholm - på et af øens utallige spisesteder finde noget, der passer netop dig. 

Autentiske oplevelser til aktive feriegæster

Man kan ikke nævne Bornholm uden også at nævne Hammershus. Borgruinen, der ligger ud til kysten syd for Hammerknuden, er Nordeuropas største borgruin, og en flittigt besøgt attraktion på Bornholm. Hammershus tilbyder ikke alene et indblik i Bornholms historie, men er også hjemsted for en rig flora og fauna, du ikke finder andetsteds i Danmark. Er du på hotelferie eller bor du i en feriepark på Bornholm, bør du ikke snyde dig selv for unikke oplevelser ved Hammershus.

Det er dog ikke kun ved Hammershus, at du kan få autentiske og unikke oplevelser, hvad enten du besøger Bornholm med ophold på forskellige hostels eller bor på et af øens mange dejlige hoteller. Bornholm byder nemlig på oplevelser ud over det sædvanlige, her kan du mellem Tejn og Gudhjem gå på opdagelse i Helligdomsklipperne, tage på udflugt til Ekkodalen, som er øens største sprækkedal, eller besøge Stavehøl vandfaldet på den nordvestlige del af Bornholm. Alt dette og meget, meget mere, kan du opleve, når du vælger et hotel- eller hostel-ophold eller en tur i feriepark på Bornholm.

Besøg dejlige Bornholm - her venter autentiske oplevelser til alle.