BOOK DIN FERIE PÅ BORNHOLM

Søg på et bestemt objektnummer

Vandreferie

Naturoplevelser ud over det sædvanlige

Den bornholmske natur er mangfoldig, helt unik og yderst velegnet til vandreferie. Vestbornholm har stejle skrænter og dramatiske klipper, østsiden en noget fladere og mildere klippekyst. Sydbornholm er kendetegnet ved englandskab og sine store hvide sandstrande. Midt på øen finder du Almindingen – Danmarks femtestørste skov, som dækker et areal på 6000 ha.

Oplev smukke Bornholm til fods

Nogle feriegæster nyder bedst naturen i roligt tempo med kortere distancer. Måske har du mod på at gå øen rundt (120 km)? Hos Places Bornholm skræddersyr vi vandrepakker, som passer præcist til dig.

Fast base eller sted-til-sted?

Vandreferien kan udgå fra en fast base eller du kan bevæge dig til fods mellem forskellige overnatningssteder.

Hvis du bor et fast sted, kan vi tilbyde dig buskort med ubegrænset kørsel på Bornholm. Det er rart at tage bussen hjem til hotellet, hvis du har trætte ben, efter en lang dag på farten.

Det er også muligt at købe bagagetransport. Det er penge givet godt ud og gør det hele lidt mindre anstrengende. Du kan bevæge dig frit og få fuldt udbytte af oplevelsen i den smukke natur.

Vandreferie, sted-til-sted

Klassisk Vandring - Kan du godt lide at gå en fast rute og på forhånd vide, hvor langt du skal gå hver dag, så er en vandreferie sted-til-sted det rigtige valg. Du bevæger dig til fods mellem forskellige overnatningssteder, som er booket på forhånd. Dagens rute er fastlagt, men har du lyst til at tage en afstikker undervejs, gør du selvfølgeligt...Læs mere

Vandreferie med fast base

Til forskel fra traditionel vandreferie, hvor du bevæger dig til fods mellem forskellige overnatningssteder, bor du det samme sted hele ferien, hvis du vælger vandreferie med fast base. Nogle vælger ”fast base” fordi det er lidt mere fleksibelt. Du er fri i forhold til, hvilke vandreruter du vil gå, og niveauet kan nemt tilpasses dagsformen. Kyst,...Læs mere