Outdoor Challenge

Frisk på en Challenge?

Bornholm har alt fra klipper, der skal bestiges til kyster, der skal besejles.

Kombiner din ferie på Bornholm med spændende outdoor aktiviteter, som klippeklatring, rapelling, mountainbiking, SUP, og havkajak.

En Outdoor Challenge består af 4-5 aktiviter - en "mini" af 3 aktiviter. Læs mere om de enkelte outdoor aktiviteter nedenfor.

Ferie med outdoor

Hvis du f.eks. er på ferie en uge og har mod på en Outdoor Challenge, kan du hver dag stå op med en ny outdoor aktivitet på programmet. Den enkelte aktivitet tager 2- 3 timer, så der er også tid til at tage på stranden og andre oplevelser i det bornholmske ferielandskab.

Du har mere lyst til bare en enkel outdooraktivitet eller to? Det kan vi sagtens hjælpe med. Kontankt os på mail eller telefon, så finder ud af noget.

Aktiviteter - Outdoor Challenge

KLIPPEKLATRING OG RAPELLING

Prøv kræfter med de bornholmske klippesider. Du lærer de basale klatreteknikker på dette kursus og får god tid til at prøve en masse klatreruter. Klatreudstyr er inkl. i prisen. Varighed 4 timer.

MOUNTAINBIKING

Fuld fart frem! Kør de bedste bornholmske spor med en erfaren guide. Mountainbike og hjelm er inkl. i prisen. Varighed 2 timer.

SUP (STAND UP PADDLE) SURFING

Vi gennemgår udstyr og sikkerhed. Du lærer at holde balancen, at paddle og manøvrering af SUP-brættet. Udstyr, våddragt m.m. er inkl. i prisen. Varighed 2 timer.

HAVKAJAK

Vi padler en dejlig tur langs Bornholms vestkyst. Først gennemgår vi udstyr og kajak, og træner, hvordan man manøvrerer en kajak. Derefter får vi nogle km i armene.  Alt udstyr er inkl. i prisen. Varighed 2,5 timer.