Outdoorferie

Kom med udenfor

Bornholm egner sig perfekt til en ferie med aktiviteter. Cykel- og vandreferie har i årevis været meget populært, men listen af bornholmske outdoor tilbud er lang.

Det skal være muligt at holde en dejlig ferie med fysisk aktivitet uanset alder og niveau. Derfor har vi sammensat pakker af forskellig længde og indhold, som naturligvis  kan tilpasses efter dine ønsker.

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning er du altid velkommen til at kontakte os.

Surfing og sejlads på Bornholm

Bornholm er omringet af muligheder for surfing og sejlads. Det åbne hav tiltrækker mange vandsports-entusiaster, da det giver masser af udfordringer for alle niveauer. Uanset niveau, kan du både udfordre dig selv med surfing på et almindeligt surfboard, kitesurfing, windsurfing og Stand Up Paddle surfing. Der findes flere surfskoler på Bornholm, så du kan komme sikkert i gang, hvis du ikke har prøvet det før. Er du en øvet surfer, vil du finde masser af udfordringer langs den bornholmske kyst.

Cykling og mountainbiking

Bornholms 230 km skiltede cykelruter indbyder naturligvis til, at du medbringer en cykel eller lejer en, når du ankommer. Det er en rigtig god måde at opleve øen på, og da der ikke er langt mellem byerne, er det også en god måde at komme rundt på. Den utæmmede natur er præget af klipper, skove og bakker, som tiltrækker mange mountainbike-entusiaster. Hvis du er en erfaren mountainbiker, så skal du prøve kræfter med de mange ruter med hårde stigninger, skarpe sving og stejle nedkørsler. Nybegynderen og den mere forsigtige mountainbiker, vil nyde godt af de mange alternative ruter, som stadig giver sved på panden.

Places Bornholm samarbejder med Bornholms Cykeludlejning, og vi kan derfor nemt hjælpe dig med at leje cykler og mountainbikes, hvis du ikke selv har mulighed for at medbringe dem.

Klatring og rapelling

Bornholm byder på masser adrenalinsus til klatre-entusiasten. Der er både mulighed for klatring og rapelling på klipper, kystklipper og på stenbrud. Hvis du ikke har prøvet at klatre før, findes der også en klatrepark i Gudhjem, hvor du kan få hjælp til at komme i gang med sikker klatring.

Outdoor Challenge

Frisk på en Challenge? - Bornholm har alt fra klipper, der skal bestiges til kyster, der skal besejles. Kombiner din ferie på Bornholm med spændende outdoor aktiviteter, som klippeklatring, rapelling, mountainbiking, SUP, og havkajak. En Outdoor Challenge består af 4-5 aktiviter - en "mini" af 3 aktiviter. Læs mere om de enkelte outdoor aktivitete...Læs mere

Outdoor Weekend

Skal du noget sjovt i weekenden? - Tag dine venner, kæreste eller børn på Outdoor Weekend til Bornholm. Måske har I lyst til at klatre på en bornholmsk klippeside eller fræse gennem skoven på en moutainbike? I kan også dykke ned på havets bund og jage fisk med harpun. Outdoor weekend pakker - Vi tilbyder forskellige Outdoor Weekend pakker, som I...Læs mere

Surfing på Bornholm

Paradis for surfere - Bornholm har tæt på ideelle forhold til surfing. Krystalklart vand, brede sandstrande og virkelig fine bølge- og vindforhold. Aktiv ø-ferie - Både begyndere og øvede surfere kan kan få en aktiv ø-ferie på vandet, som bestemt måler sig med surfing på Cold Hawaii i Klitmøller. Windsurfing, SUP og kitesurfing på Bornholm er god...Læs mere