Golfferie

Golfferie på Bornholm

På Bornholm er du max. en halv time væk fra den nærmeste golfbane. Øen byder på fire spændende golfbaner, der alle er åbne for gæstespillere. Banerne er meget forskellige, både i sværhedsgrad og udformning. To baner har klippefremspring og en fantastisk udsigt over Østersøen til Christiansø. 
Solskinsøen er et yndet feriemål for golfspillere fra hele Norden. Bornholm byder på flest solskinstimer i sommermånederne helt fra maj til september måned. Den friske luft og flotte natur er en herlig sidegevinst, når du går en runde på en af øens golfbaner.

Golf på bornholmsk - 3 NætterLæs mere 

Golf på bornholmsk - 3 Nætter

Golf på bornholmsk

Brug dagen på golfbanen og nyd aften på Hotel Herold, fint beliggende med pragtfuld udsigt over Østersøen og Hasle havn. I denne pakkerejse inkluderes greenfees til Bornholms bedste golfbaner, som findes i Rønne, Dueodde og Rø.

Pakken indeholder

  • 3 nætter i dobbeltværelse på Hotel Herold
  • 3 x morgenmad
  • 3 x greenfee pr. person

Priser

Pakken kan bookes med valgfri ankomst alle hverdage i perioden 1/4- 25/11 2022
PRIS: dkk 2.195 pr. person.

Bemærk

Priser er angivet pr. person ved 2 personer.

Alle pakkerejser kan tilpasses jeres behov, f.eks. anden varighed, andet hotel eller andre oplevelser. Har I spørgsmål eller ønsker til ændringer af pakkerejsen, start gerne med at skrive til os på info@placesbornholm.com

Pakkerejsen indeholder ikke transport til Bornholm. Flybilletter til DAT booker vi gerne til en fordelagtig pris.

Golf på bornholmsk - 3 Nætter

Bestil Pakke

Vi tilpasser din golfferie på Bornholm

Et vellykket spil golf kan godt give appetit på en god middag eller lyst til at opleve lidt mere af det Bornholm, som befinder sig udenfor golfklubbernes baner.
Bornholm har meget at byde på. Alt efter interesse kan golfferie kombineres med for eksempel sightseeing og gode middage på øens fremragende restauranter. I kan opleve en række musik- og byfestivaler i løbet af sommermånederne, de lokale kunsthåndværker og gallerier, vilde bison i Almindingen og meget mere.

Feriepakker med golfferie kan sammensættes, som du selv synes bedst. Du kan vælge en færdig pakke blandt pakkerne ovenfor, eller lade dig inspirere og bede os sammensætte en golfferie lige efter din smag. Kontakt os for særlige ønsker - vi har også mulighed for at tilpasse halvpension, bestille tee-tider og tilføje overnatning, hvis I ønsker flere dage eller til flere personer.

Golfbaner på Bornholm

Bornholm byder på tre smukt beliggende golfklubber med egen green - den ene med to baner. Du kan finde yderligere information om golfklubberne på klubbernes egne hjemmesider.

 

BORNHOLMS GOLF KLUB

Bornholms Golf Klub ligger tæt på Rønne i smuk natur mellem bølgende marker og plantage. Her er et hyggeligt klubhus med café. Golfklubben blev grundlagt i 1972 og i 1986 var deres 18-huls golfbane færdig anlagt. Golfbanen er tegnet af Peter Dreyer, der var med til at grundlægge Dansk Golf Union.
LÆS MERE

 

NEXØ GOLFKLUB

Nexø Golfklub ligger naturskønt mellem Dueodde og Øster Sømark knap en kilometer fra Sydbornholms skønne sandstrande og blev grundlagt i 1981, mens klubhus og bane var klar i 1986. Klubhuset huser også en café.
LÆS MERE

 

NORDBORNHOLMS GOLFKLUB

Nordbornholms Golfklub ligger lige udenfor Rø, og knap en kilometer fra Bornholms flotte, nordvendte klippekyst. Her kan du spille på 2 baner med 18 huller hver.
LÆS MERE