BOOK DIN FERIE PÅ BORNHOLM

Søg på et bestemt objektnummer

Cykelferie

Cykelferie på Bornholm

Hvis du overvejer at tage på cykelferie, så er Bornholm det oplagte valg, uanset alder. Bornholm er nemlig tilpas stor til, at du kan opleve en masse og samtidig tilpas lille til, at der ikke er langt mellem byerne og seværdighederne. Solskinsøen har meget varieret natur, og du kan altså nå at opleve en masse forskellig natur og seværdigheder indenfor en relativt kort strækning.

Bornholm har over 230 km skiltede cykelruter, som strækker sig over hele øen, og der findes terræn for enhver smag.

Skræddersyet cykelferie på Bornholm

Places Bornholm har mange års erfaring i planlægning af cykelferier på Bornholm. Vi står derfor klar til at hjælpe dig med at skræddersy din ferie, så den passer til dine ønsker. Er du mest til korte eller lange strækninger? Skal det være en stille og rolig hyggetur med familien eller en cykelferie med vennerne, hvor du giver den fuld gas? Uanset, hvad du er til, så kan vi sammen finde den rigtige løsning til dig.

Find din cykelpakke

Du kan enten vælge en færdig cykelpakke blandt vores feriepakker eller lade dig inspirere og bede Places Bornholm sammensætte en cykelferie lige efter dine ønsker. Vi har opdelt vores færdige cykelpakker i tre kategorier; Cykelferie for parCykelferie med familien og Cykelferie med fast base.
Læs også mere om mulighederne for leje af cykler, transport af bagage på cykelferien samt hvordan du rejser til Bornholm uden bil.

Det praktiske

Hvis du sejler til Bornholm, kan du vælge at tage din egen cykel med til din cykelferie. Hvis du flyver eller ikke har plads til en cykel, så er der også rig mulighed for at leje cykler på øen. Læs mere om cykeludlejning. Hvis du gerne vil på en længere rute eller du pludselig får brug for et hvil, så kan du i de offentlige regionale busser på Bornholm tage din cykel med i bussen. BAT’s regionale busser har nemlig en særlig cykelklap med plads til 4 almindelige cykler bagpå.

Hvor skal du holde cykelferie?

Når du skal planlægge din cykelferie på Bornholm, bør du overveje, hvilket terræn du vil cykle i. Den nordlige og centrale del af øen er forholdsvis kuperet, mens den sydlige del er mere flad. Hvis du kan overskue at cykle op ad de mange bakker i den nordlige del, bliver du til gengæld belønnet med en fantastisk smuk natur. De mange bakker er nemlig med til yderligere at løfte den i forvejen skønne natur. Klippeformationerne på denne side af øen finder du ikke andre steder i landet.

Vælger du at cykle på den sydlige del af Bornholm, har du mulighed for at køre gennem den smukke natur i Paradisbakkerne eller holde pause i dejlige byer som Svaneke og Nexø eller ved Dueoddes smukke strande og klitter.

På den vestlige side af Bornholm kan du gøre holdt i øens hovedstad Rønne. Her kan du bl.a. nyde udsigten ved den store havn, se smukke kirker eller gå en tur gennem byens gader.

Cykelferie for par på Bornholm

Bornholm byder på vidunderlige og særegne oplevelser, hvis I som par drømmer om at komme tættere på naturen og hinanden på en cykelferie. Bornholm er nemlig en særdeles attraktiv ø at tage på cykelferie til, hvadenten man tilbagelægger kilometrene som familie eller par, da et finmasket net af 230 km cykelveje i gennem den alsidige, bornholmske natu...Læs mere

Cykelferie med familien

Tag på cykelferie til Bornholm med familie og venner - På cykelferie kan I både komme op og ned i gear på samme tid. I får masser af motion og aktive timer med plads til nærvær ude i naturen - alt det en familie har brug for på en ferie, hvor det handler om at komme væk fra hverdagens stress og jag. Bornholm er en dejlig ø med mange nemme rutemuli...Læs mere

Cykelferie med fast base

Ønsker du ro og fleksibilitet på cykelferien, kan vi anbefale en cykelferie med fast base. Her bor du på det samme hotel under hele ferien, og cykler ud herfra. Fleksibel cykelferie - Vælger du cykelferie med fast base, lægger du dig ikke fast på en bestemt rute. Du kan fra dag-til-dag vælge at køre præcis de cykelture på Bornholm, du har lyst ti...Læs mere