Aktiv ø-ferie

Cykelferie

Cykelferie på Bornholm - Hvis du overvejer at tage på cykelferie, så er Bornholm det oplagte valg, uanset alder. Bornholm er nemlig tilpas stor til, at du kan opleve en masse og samtidig tilpas lille til, at der ikke er langt mellem byerne og seværdighederne. Solskinsøen har meget varieret natur, og du kan altså nå at opleve en masse forskellig n...Læs mere

Vandreferie

Naturoplevelser ud over det sædvanlige - Den bornholmske natur er mangfoldig, helt unik og yderst velegnet til vandreferie. Vestbornholm har stejle skrænter og dramatiske klipper, østsiden en noget fladere og mildere klippekyst. Sydbornholm er kendetegnet ved englandskab og sine store hvide sandstrande. Midt på øen finder du Almindingen – Danmarks...Læs mere

Outdoorferie

Kom med udenfor - Bornholm egner sig perfekt til en ferie med aktiviteter. Cykel- og vandreferie har i årevis været meget populært, men listen af bornholmske outdoor tilbud er lang. Det skal være muligt at holde en dejlig ferie med fysisk aktivitet uanset alder og niveau. Derfor har vi sammensat pakker af forskellig længde og indhold, som naturlig...Læs mere

Golfferie

Golfferie på Bornholm - På Bornholm er du max. en halv time væk fra den nærmeste golfbane. Øen byder på fire spændende golfbaner, der alle er åbne for gæstespillere. Banerne er meget forskellige, både i sværhedsgrad og udformning. To baner har klippefremspring og en fantastisk udsigt over Østersøen til Christiansø. Solskinsøen er et yndet feriemål...Læs mere

Aktiv ø-ferie på Bornholm

Kilometerlange sandstrande med det fineste kridhvide sand, barske og smukke klippevægge og -grotter, der danner forsvar mod havet. Naturskov, overdrev og enge. Moser, damme og søer. På Bornholm er der naturskønne omgivelser med en diversitet, der er så unik, at du ikke finder mage andet sted i Danmark, og solskinsøen i østersøen er derfor et oplagt valg, hvis du ønsker at holde en aktiv ø-ferie.

Bornholm er virkelig en oplagt destination for din næste ø-ferie, hvis du ønsker en aktiv cykelferie eller vandreferie eller bare gerne vil krydre din ferieminder med spændende outdoor-aktiviteter og motion. Bornholm er nemlig den del af Danmark, der giver dig de bedste muligheder for outdoor oplevelser, det har Danmarks Idrætsforbund slået fast i en rapport, der afdækker idrætsmulighederne i den danske natur. Bornholm tilbyder således et bredt spektrum af aktive outdoor-oplevelser, ligesom det på øen er muligt at dyrke udendørssportsaktiviteter, det ikke er muligt at dyrke andre steder i landet. 

På Bornholm kan du prøve kræfter med actionprægede naturaktiviteter som eksempelvis klatring, rappelling, mountainbiking og dykning, ligesom øen også er et oplagt feriemål, hvis du ønsker at vandre eller cykle gennem øens særprægede og unikke natur.

Fede outdoor-oplevelser i vente

Har du besluttet dig for at tage på ø-ferie på Bornholm, er mulighederne for aktive outdoor-oplevelser inden for rækkevidde, og du finder nemt nogle aktiviteter, der falder i din smag. Har du mod på at prøve kræfter med klatring på granit, finder du langs kysten på det nordlige Bornholm mere end 400 traditionelt sikrede klatreruter, der giver dig mulighed for at opleve øens særprægede natur på en ny og anderledes måde. 

Hvis du elsker vand, er Bornholm mulighedernes land, her kan du nemlig både surfe, windsurfe, kitesurfe, stand up paddle og dykke, ligesom en smuk og oplevelsesmættet tur i havkajak også kan blive til et skønt og varigt ferieminde. 

Med over 230 kilometer cykelstier, der snor sig rundt i alle afkroge af Bornholm, udgør Østersøens perle også en oplagt feriedestination, hvis du ønsker at sætte tempoet ned, og virkelig opleve øens mangefacetterede natur på en cykel, ligesom de mange etablerede vandreruter gennem skov, strand og klipper, på gamle redningsstier og gennem sprækkedale vil give dig naturoplevelser for livet. Du kan også prøver kræfter med etapeløbet “Etape Bornholm”, som er en årligt tilbagevendende begivenhed, der strækker sig over fem dage, og lader dig opleve øen forskelligartede landskaber på en anderledes måde. Lad “Etape Bornholm” danne rammen for en aktiv ferie, og få den ultimative løbeoplevelse med hjem i bagagen.

Sæt tempoet ned med yoga eller golf 

Bornholm kan mere end at give dig actionprægede outdoor aktiviteter på din ferie. Har du et ønske om at sætte tempoet ned i smukt selskab med den bornholmske natur, har du eksempelvis mulighed for at dyrke yoga i din ferie. Der er nemlig noget særligt ved Bornholm - en tilstedeværelse af naturens kræfter og en rodfæstethed, der forener sig smukt med yogaens filosofi om tilstedeværelse i krop og sind. Der findes flere forskellige yogastudier rundt omkring på øen, ligesom der også udbydes flere forskellige events på øen, der alle står i yogaens tegn.

Er du mere typen, der elsker at gå 18 huller - ja så er Bornholm også en oplagt destination til din næste aktive ferie. På Bornholm findes der flere forskellige golfklubber, og en golfferie på Bornholm forener sig smukt med sightseeing i de hyggelige bornholmske byer og besøg på øens mange forskellige seværdigheder og attraktioner.

Bornholm kan det hele. Her kan du sætte tempoet ned og nyde stilheden eller skrue op for kadencen med mere actionprægede outdoor-aktiviteter. Bornholm er den perfekte destination til din næste aktive ø-ferie.